Feed

Sponsorer

Støt vore sponsorer - de støtter dig!! 

Bergsted´s Bageri er beliggende lige ved Fredericia Rådhus.

 

HMBconsult driver virksomhedsrådgivning indenfor ledelse, økonomistyring, projektstyring, strategi og forretningsudvikling for kunder i ind- og udland

Tømrermester Søren Hansen udfører større såvel som mindre tømreropgaver – ikke alene i vort nærområde.

- Din vej til godt håndværk -

Yonex er blandt verdens største producenter af sportsudstyr til badminton, tennis og golf spillere.

Yonex sponsorer nogle af verdens største sportsprofiler 
indenfor disse sportsgrene og er det eneste firma i verden, der udvikler og producerer badminton og tennisketsjere i Japan.

Yonex bliver distribueret af Scansport A/S i hele Norden og der har været et tæt samarbejde igennem de sidste 40 år.
 

 Den personlige bank

Når du som kunde kommer med en opgave til Sparekassen Danmark, så skal vi løse den kompetent og professionelt.
Men samtidig er vi en personlig bank. Det betyder, at jeg kender dig, du kender mig. Og frem for alt er medarbejdere i Jutlander til at få fat i.
Det er det, vi forstår ved en personlig bank.

HUSK! Sparekassen Danmark yder klubkassen et kontant honorar på kr. 500, hvis en familie med medlemskab i EGIF Tennis aftaler et uforpligtende møde i banken.
(Husk at oplyse det ved mødet).

Vision:
Vores vision er at samle alt omkring bilens kosmetiske vedligeholdelse på ét sted.
Som kunde behøver du derfor kun at henvende dig ét sted, hvilket ofte en stor fordel i en travl hverdag.

Hos Byens Bilpleje er vi specialister i kosmetisk klargøring, autolakering, buleudretning, udskiftning af autoglas og rustbeskyttelse af bilens undervogn.

 

Fredericia Vinhandel har gennem 45 år skabt en lang historie på Danmarksgade, og blev overtaget af nye ejere i september i 2014. Siden har fokus været et højt serviceniveau i butikken, og vi nyder derfor at rådgive vores kunder – nye som gamle. Vi har alt fra specialøl til spiritus og vine fra hele verden. Der kommer hele tiden nye spændende vine, og vi har et stort udvalg i spiritus, som blandt andet indebærer whisky, cognac, rom, gin og meget andet. 

DIN LOKALE ESTATE EJENDOMSMÆGLER I FREDERICIA

Estate Peter Møller er en effektiv og målrettet ejendomsmæglervirksomhed med en stærk lokal forankring. Forretningen bygger på et meget omfattende kendskab til boligmarkedet i Fredericia-området, og er baseret på sunde principper som ærlighed, vedholdenhed og engagement.

Over 60 års sammenlagt erfaring.

Driving Academy giver dig de bedste forudsætninger for at blive en dygtig billist, og med 40 års erfaring fordelt på 4 kørelærer, er vi sikre på, at kunne give dig den bedste førstegangsoplevelse bag et rat. Vores kørelærere er veluddannede og har det fornødne overskud og overblik til at sikre dig en professionel uddannelse og rådgivning.

Byens laveste dumpeprocent

Driving Academy har en meget lav dumpeprocent, hvilket vi er meget stolte af.
Undersøg tallene og læs de mange anmeldelser af os.

Læs mere på dumpeprocent.dk

Rådgivende ingeniør med speciale i polyurethaner. Polyurethaner anvendes ved fremstilling af komfortprodukter som møbler og madrasser og til højisolerede produkter som byggepaneler, præisolerede rør og køleskabe.

Se mere på bronnum.org
 Bag Format Media

Jeg hedder Massimo Grillo og er indehaver af Format Media. Jeg er uddannet journalist, content marketing manager og sågar også købmand.

Jeg hjælper dig eller din virksomhed med at skabe godt content – især videoindhold – der øger din synlighed og styrker dit brand

Den gode nyhed er: Vi lever i en fantastisk tid, hvor teknologien har gjort det muligt at producere video og podcast til langt lavere priser end for bare få år siden.

Støt Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening - og dermed EGIF Tennis - hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening, hver gang du tanker.

Du støtter vores klub med 5 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr.
Det koster dig ikke ekstra at støtteOK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på telefon 7010 2033 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Erritsø Gymnastik- og Idrætsforening/EGIF Tennis.

OK tilbyder tillige levering af el samt mobiltelefoni.

 

Fredericia Shipping er en af de store ”spillere” på byens industrihavn

 

 

Byens Grønttorv blev etableret i 1995 som en selvstændig specialforretning, med vægt på kvalitet til fornuftige priser. Forretningen var på 267 m2 og fik med årene tre væsentlige fokusområder: Frugt- og Grøntbutikken, Netbutikken samt Firmafrugt.

Pr. 1 August 2011 blev butikken ren webshop, med samme høje standard som hidtil.

 

 

Amstrup Skilte er en passioneret og dedikeret skiltevirksomhed.

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark.

Amstrup Skilte er din kreative partner på totalprofilering af din virksomhed. Med over 25 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, der fanger dine kunder.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at tænke, udvikle og servicere jer. Vi er fyldt med gode ideer og knowhow. Vi tænker videre for jer, når vi er færdige med opgaven, fordi verden forandrer sig kontinuerligt. Det gør profileringsmulighederne også.

Vi lægger stor vægt på imødekommenhed, bæredygtighed og det gode arbejdsliv. Vi ved, at vejen til succes går gennem et godt arbejds-, fritids, og familieliv. Derfor sætter vi både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder højt. Kort sagt betragter vi alt, som et partnerskab, hvor alle skal bidrage for, at det bliver ekstra godt. Vi er ambitiøse og vækster hele tiden, både personligt og erhvervsmæssigt, og vi gør en dyd ud af, at tonen altid er god og venlig.

 

Hos Tandlægerne på Vesterbrogade gives den rette behandling


 

En af Danmarks største aktører inden for professionel videoovervågning, SCANVIEW A/S, udvider nu forretningsområdet med overtagelsen af alarm- og sikringsfirmaet D.E. Electronic. Begge har base i Fredericia.

D.E. Electronic rådgiver, leverer og installerer alt inden for adgangskontrol, alarmsystemer og låsesystemer, og det føjer sig perfekt ind i SCANVIEWSs portefølje.

Alle D.E. Electronics aktiviteter og ansatte følger med over i SCANVIEWSs domicil i det nyoprettede datterselskab SCANVIEW Sikring. Grundlægger af D.E. Electronic, Dennis Egholm, fortsætter som adm. direktør og ansvarlig for den daglige drift i SCANVIEW SIKRING, som supplerer SCANVIEW A/S (professionel videoovervågning) og SCANVIEW Systems (konceptløsninger til parkering og trafik).

 

I REMA 1000 finder du et sortiment, som næsten er dobbelt så stort som øvrige discountkæders sortiment.

Det er vores helt klare mål og ambition at kunne tilbyde stort set alt til hverdagen, så du som kunde ikke behøver tage flere steder hen for at foretage dine indkøb. Vi ønsker at hjælpe vores kunder til at spare både tid og penge – eller sagt på en anden måde – vi ønsker at gøre det nemmere og hurtigere at få overstået de daglige indkøb i en travl hverdag.

 

Senior malermester Per Bladtkramer startede som selvstændig i 1968.
Dengang bestod opgaverne mest i typehuse og privatkunder. Men efterhånden blev maleropgaverne større såsom boligblokke, store kontorer, industrihaller og storcentre.
Malerfirmaet har lavet opgaver i Grønland, Tyskland, Belgien og Algeriet.

I dag er malerfirmaet en moderne malervirksomhed med speciale i underleverandørarbejde. Maleropgaverne er primært større nybyggerier.
Andre maleropgaver er private kunder, typehuse, flyttelejligheder, generelt udvendig og indvendig vedligeholdelse.
Malerfirmaet er autoriserede i brandbeskyttende maling af stål.
Derudover har malerfirmaet et værkstedsudsalg, hvor private og andre erhvervsdrivende har mulighed for at købe maling til eget forbrug.

Malermester Lars Bladtkramer har været i malerfirmaet siden 1985.
Virksomhedsleder Mette Bladtkramer har været i malerfirmaet siden 1995.

 

Her på InSport.dk kan du finde DANMARKS STØRSTE UDVALG af tennisketchere fra alle de kendte mærker: Wilson, Head, Babolat og Yonex. Om du er begynder eller elitespiller, så har vi tennisketchere der matcher dit niveau. På InSport.dk har vi et nøje udvalg af tennistøj fra Nike, Wilson, Stella McCartney og Sergio Tacchini, samt et kæmpe udvalg af tennissko fra Wilson, Nike, Adidas, Stella McCartney, K-Swiss, Head og Babolat til både clay court, hard court og all court underlag. Vi har altid et stort udvalg af alle de bedste bolde på markedet, som fx den originale Wimbledon eller Australian Open bold til meget konkurrencedygtige priser.

InSport giver flg. rabat til klubbens medlemmer:
20 % rabat på ikke allerede nedsatte varer

 

Ketshop er en af Danmarks førende specialbutikker for ketcher-sport. Ketshop kan med butik i Odense præsentere et stort udvalg af ketchere, sko, strenge, beklædning mm. og vores kvalificerede personale står altid klar til at give dig gode råd og vejledning indenfor valg af det helt rette udstyr.