Feed

Tilmelding til KM 2019

Allerede nu er det tid til at tænke på afviklingen af Klubmesterskaberne 2019, idet der forestår et større stykke arbejde med at oprette gameplanerne i de 8 planlagte kategorier.

Tilmeldingsfristen er den 22. juni 2019 kl. 20.00.

Læs mere: Tilmelding til KM 2019

Uden mad og drikke .....

Ja - det gamle ordsprog fik den 25. maj den fulde betydning - altså "uden mad og drikke, dur heltene og heltinderne IKKE" - da klubbens meget effektive baneteam samt Karin (SUS), Jytte og Hanne Brønnum tog sig kærligt forårklargøringen op til standerhejsningen efterflg. søndag. 

Læs mere: Uden mad og drikke .....

Tilmelding til JM 2019 udendørs

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Se indbydelser og få yderligere information på JTU´s hjemmeside - HER

Opret profil i Tournamet Software

Dansk Tennis Forbund (DTF) har lanceret et nyt turneringsunivers, hvor man virkeligt kan følge med i, hvad der sker i den hjemlige ”turneringsverden”.
For klubbens JTU-spillere og reserver til JTU-turneringer er det et krav, at have oprettet en profil på systemet – Tournament Software.

Læs mere: Opret profil i Tournamet Software

Tilmelding til JM inde 2019

Hans Martin har modtaget dette fra JTU´s sekretariat.

Kære formænd og tennisspillere

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skyld at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Læs mere: Tilmelding til JM inde 2019

Skum-tennis-turnering i Strib

På tværs af Lillebælt inviterer Strib Tennis Klub til Skum-tennis-turnering for alle aldersgrupper fra U8 til seniorer - motionister som turneringsspillere - den 24. november 2018 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter.
Der er spil på 5 baner i tidsrummet fra kl. 09 til kl. 15.

Se hele invitationen og foretag individuel tilmelding - HER

Baneleje i Strib

Hans Martin har været til møde i LSOK i Brændeskovhallen, hvor flere ting blev drøftet. Bl.a  muligheden for at leje bane i Strib.

Læs mere: Baneleje i Strib

Super flot resultat

Stor præstation.

Erritsø Tennisklub er igen i den grad kommet på Danmarkskortet:

Læs mere: Super flot resultat

Stor præstation af Vet. Mix 50+

Stor og flot præstation af vort Veteran Mix 50+ Region A – hold.

Holdkaptajn Chr. Arenbrandt skriver:

”2018 har været en fantastisk sæson for veteran 50+.
Holdet var i den indledende pulje i foråret sammen med Odder og Grejs, som blev besejret henholdsvis 4-2 og 5-1. Dermed blev vi puljevindere og kvalificerede os hermed til slutspillet, som består af de 4 puljevindere fra de indledende 4 puljer.

Læs mere: Stor præstation af Vet. Mix 50+

Side 1 ud af 3