Feed

Tilmelding til JM 2019 udendørs

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Se indbydelser og få yderligere information på JTU´s hjemmeside - HER

Opret profil i Tournamet Software

Dansk Tennis Forbund (DTF) har lanceret et nyt turneringsunivers, hvor man virkeligt kan følge med i, hvad der sker i den hjemlige ”turneringsverden”.
For klubbens JTU-spillere og reserver til JTU-turneringer er det et krav, at have oprettet en profil på systemet – Tournament Software.

Læs mere: Opret profil i Tournamet Software

Tilmelding til JM inde 2019

Hans Martin har modtaget dette fra JTU´s sekretariat.

Kære formænd og tennisspillere

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skyld at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Læs mere: Tilmelding til JM inde 2019

Skum-tennis-turnering i Strib

På tværs af Lillebælt inviterer Strib Tennis Klub til Skum-tennis-turnering for alle aldersgrupper fra U8 til seniorer - motionister som turneringsspillere - den 24. november 2018 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter.
Der er spil på 5 baner i tidsrummet fra kl. 09 til kl. 15.

Se hele invitationen og foretag individuel tilmelding - HER

Super flot resultat

Stor præstation.

Erritsø Tennisklub er igen i den grad kommet på Danmarkskortet:

Læs mere: Super flot resultat

Baneleje i Strib

Hans Martin har været til møde i LSOK i Brændeskovhallen, hvor flere ting blev drøftet. Bl.a  muligheden for at leje bane i Strib.

Læs mere: Baneleje i Strib

Mandagstennis i oktober 2018

Så har Anders lavet planen for "Mandagstennis" for oktober måned samt deltagerlisten. Se i kolonnen til venstre herfor og udskriv i påkommende tilfælde. Rigtig god fornøjelse.

Stor præstation af Vet. Mix 50+

Stor og flot præstation af vort Veteran Mix 50+ Region A – hold.

Holdkaptajn Chr. Arenbrandt skriver:

”2018 har været en fantastisk sæson for veteran 50+.
Holdet var i den indledende pulje i foråret sammen med Odder og Grejs, som blev besejret henholdsvis 4-2 og 5-1. Dermed blev vi puljevindere og kvalificerede os hermed til slutspillet, som består af de 4 puljevindere fra de indledende 4 puljer.

Læs mere: Stor præstation af Vet. Mix 50+

QTennis Camp Event niv. 2-4

QTennis ønsker at tage ansvar, ved at samle og fremme tennissporten - for alle kvinder i hele Danmark.
Vi udvikler og sikrer udbredelsen af tennisspillet - ved at være nærværende og synlige gennem målrettet kommunikation og aktiviteter målrettet kvinder med passion for tennis.
EGIF Tennis i Fredericia lægger grus til denne event.
Se indbydelsen og foretag tilmeldingen - HER

Side 1 ud af 3