Feed

BREAKING NEWS !!!

Hans Martin har anmodet om at få dette lagt ud på vores website:

"Efter 4 år som formand og bestyrelsesmedlem i EGIF Tennis, hvor vi sammen har realiseret en positiv udvikling i klubben, stopper jeg i bestyrelsen og som formand ved næste generalforsamling i marts 2019. Jeg fortsætter som spiller og træner i klubben. Som konsekvens af dette udtræder jeg også samtidigt af EGIF hovedbestyrelsen. Til info stopper jeg også i JTU/DTF bestyrelser til marts 2019.

Dette er en privat prioritering - herunder ønsket om mere tid til fysisk udfoldelse som spiller og træner.

Jeg overgiver i positiv forventning og samarbejde stafetten til ny formand/bestyrelse i EGIF Tennis (og tilsvarende i EGIF, JTU og DTF)".

/Bjarne

Super flot resultat

Stor præstation.

Erritsø Tennisklub er igen i den grad kommet på Danmarkskortet:

Læs mere: Super flot resultat

Baneleje i Strib

Hans Martin har været til møde i LSOK i Brændeskovhallen, hvor flere ting blev drøftet. Bl.a  muligheden for at leje bane i Strib.

Læs mere: Baneleje i Strib

Stor præstation af Vet. Mix 50+

Stor og flot præstation af vort Veteran Mix 50+ Region A – hold.

Holdkaptajn Chr. Arenbrandt skriver:

”2018 har været en fantastisk sæson for veteran 50+.
Holdet var i den indledende pulje i foråret sammen med Odder og Grejs, som blev besejret henholdsvis 4-2 og 5-1. Dermed blev vi puljevindere og kvalificerede os hermed til slutspillet, som består af de 4 puljevindere fra de indledende 4 puljer.

Læs mere: Stor præstation af Vet. Mix 50+

Mandagstennis i oktober 2018

Så har Anders lavet planen for "Mandagstennis" for oktober måned samt deltagerlisten. Se i kolonnen til venstre herfor og udskriv i påkommende tilfælde. Rigtig god fornøjelse.

QTennis Camp Event niv. 2-4

QTennis ønsker at tage ansvar, ved at samle og fremme tennissporten - for alle kvinder i hele Danmark.
Vi udvikler og sikrer udbredelsen af tennisspillet - ved at være nærværende og synlige gennem målrettet kommunikation og aktiviteter målrettet kvinder med passion for tennis.
EGIF Tennis i Fredericia lægger grus til denne event.
Se indbydelsen og foretag tilmeldingen - HER

Tirsdagstræning - en stor succes

Det er meget positivt med den overvældende tilslutning til træningen for øvede og nybegyndere på tirsdage mellem kl. 19.00 og kl. 20.00. Over 20 spillere møder op, og der har været fuldt tryk på alle 4 baner. Derfor har -

Læs mere: Tirsdagstræning - en stor succes

Klubmesterskaberne 2018

Så har Turneringsudvalget udfærdiget plan for afvikling af vores KM for 2018. KM afvikles i hele 8 kategorier, så alle kan være med. Tilmelding skal ske inden den 26. juni 2018 kl. 20.00.
Se den nærmere "printvenlige" plan - HER

Indbydelse til Jyske Mesterskaber m.m.

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2018 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skyld at tilmelde jer! 

Læs mere: Indbydelse til Jyske Mesterskaber m.m.

Side 1 ud af 3