Feed

Holdkamp mod Aarhus 1900

Det blev en særdeles spændende, velspillet og underholdende aften mod Århus 1900. Kampen endte 3-3.

De tre kampe blev vundet i herredouble (Kim Borg/Preben Lyngsø), 1. mixed double (Hanne Baxter/Christian Arenbrandt) og damedouble (Hanne Baxter/Liselotte Andresen).
Holdet(foruden ovennævnte) bestod af Hans Martin Brøndum (spillede en tæt kamp med Århus 1900´s 1. single), Arne Facius og Gitte Axelsen, der alle ydede en ”heroisk indsats”.

Bedste hilsener
Christian

Sommerferie på øverste hylde .....

Vi ligger nr. 1 – Vi ligger nr. 1..…

Jeg kunne finde på mange overskrifter for denne runde for vores 3. divisionshold.

Rock Under Broen, Perfekt tennis (vejr), men jeg valgte – Vi ligger nr. 1…. For det er fortsat tilfældet efter denne weekends kampe i 3. division vest pulje 4.

Læs mere: Sommerferie på øverste hylde .....

NYT ! NYT ! - Bestil FILA klubtøj -

Kære alle,

Fra nu er der for alle mulighed for online at bestille FILA klubtøj med/uden klublogo til fornuftige penge (med 25% klubrabat ift. vejledende priser).

Læs mere: NYT ! NYT ! - Bestil FILA klubtøj -

En topkamp værdig…..

I denne weekend skulle der kæmpes om gruppes dukseplads mod KIF Kolding, der vandt sin første kamp 6-0. Deres holdkaptajn var meget nysgerrig efter at fravriste vores vikarierende holdkaptajn holdopstillingen flere dage før kampstart. Men Sten spillede pokerspillet godt og vores opstilling blev først afsløret på kampdagen og den var en topkamp værdig. 

Læs mere: En topkamp værdig…..

En virkelig god start…..

I denne sæson er vi havnet i en gruppe med 4 hold fra Århus området, samt KIF fra Kolding. Men vores første kamp var ude mod HEI Tennis. Vi havde ikke spillet i Egå før og Stens GPS havde også lidt svært ved at finde frem til det charmerende tennisanlæg i Århus nord.

Vi var alle skeptiske omkring vores form så tidligt på sæsonen og det skortede ikke på undskyldninger for eventuelle nederlag. Men det blev ikke nødvendig at finde dem frem.

Læs mere: En virkelig god start…..

Sponsorat fra Sparekassen Danmark

I dag på Tennissportens Dag fik EGIF Tennis og Padel overrakt beviset på, at klubben af sin sponsor gennem flere år har fået midler til at indkøbe en boldmaskine til klubbens indendørs aktiviteter i den nye hal, der er under opførelse og forventes klar senere på året.

Læs mere: Sponsorat fra Sparekassen Danmark

Skal du være med?

Skal du være med ? 

Går du i 5 klasse i Fredericia kommune eller kender nogen der gør?
Alle der går i 5 kl. kan være med. 

Del gerne opslaget. 

EGIF tennis samarbejder med Fredericia kommune i Projekt Let´s Go!

Læs mere: Skal du være med?

EGIF Tennis markerer sig igen ved JM

Christian skriver:
Jesper Walsted og Christian Arenbrandt deltog i weekenden i jyske mesterskaber for veteraner i Århus.
Jesper nåede finalen i HS 60, hvor han tabte til Torkild Bisgaard (ALTS) i match tiebreaken. Forinden havde han i semifinalen slået Jan Holmgren (Nørresundby S & TK), også i en match tiebreak. Godt gået! 
Jesper og Christian deltog i HD 55/60, hvor de i semifinalen tabte klart til Claus Pedersen (Aarhus 1900) og Nils Madsen (Hørning TK), der senere vandt turneringen.

VIGTIG INFORMATION -VEDR. "SJOV LØRDAG" 2/10

I forbindelse med Sjov Lørdag i lørdags var der et barn til stede, som efterfølgende er testet positiv for Covid-19. Barnet var til stede ved flere af aktiviteterne. 

Vi vil derfor opfordre til, at alle, som var til stede til Sjov Lørdag  i lørdags, lader sig teste. 

Opslaget må gerne deles.

pva. Kurt

Side 1 ud af 6