Feed

Ansøg om sportslegat

VisitFootballs Sportslegat uddeles årligt til sportsudøvere og studerende, som støtte til dygtiggørelse inden for en bestemt sportsgren på kortere eller længere udlandsophold.

Læs mere: Ansøg om sportslegat

EGIF Tennis klubmesterskab 2019

Finalekampene - 11 i alt - var programsat til afvikling lørdag den 7. september 2019 med start kl. 10.00.

Som altid er der lidt nerver på i ugen op til, da vi selvsagt er meget afhængig af vejret, og diverse apps blev konsulteret, der blev samtalet omkring de vejrlige spådomme og forudsigelser. Det er ikke nogen hemmelighed, at prognoserne ikke så for gode ud.

Læs mere: EGIF Tennis klubmesterskab 2019

Træning genoptages og Prøv at spille tennis

EGIF Tennis har nu igen – efter sommerferien – påbegyndt den ugentlige træning, som finder sted tirsdage fra kl. 17.30 – kl. 20.30 og for juniorer torsdage fra kl. 17.00.
MEN, men fra onsdag den 21. august kl. 19.00 inviterer vi alle nysgerrige, interesserede og måske kommende tennisspillere til at komme

Læs mere: Træning genoptages og Prøv at spille tennis

Tilmelding til KM 2019

Allerede nu er det tid til at tænke på afviklingen af Klubmesterskaberne 2019, idet der forestår et større stykke arbejde med at oprette gameplanerne i de 8 planlagte kategorier.

Tilmeldingsfristen er den 22. juni 2019 kl. 20.00.

Læs mere: Tilmelding til KM 2019

Uden mad og drikke .....

Ja - det gamle ordsprog fik den 25. maj den fulde betydning - altså "uden mad og drikke, dur heltene og heltinderne IKKE" - da klubbens meget effektive baneteam samt Karin (SUS), Jytte og Hanne Brønnum tog sig kærligt forårklargøringen op til standerhejsningen efterflg. søndag. 

Læs mere: Uden mad og drikke .....

Tilmelding til JM 2019 udendørs

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Se indbydelser og få yderligere information på JTU´s hjemmeside - HER

Tilmelding til JM inde 2019

Hans Martin har modtaget dette fra JTU´s sekretariat.

Kære formænd og tennisspillere

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skyld at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

Læs mere: Tilmelding til JM inde 2019

Opret profil i Tournamet Software

Dansk Tennis Forbund (DTF) har lanceret et nyt turneringsunivers, hvor man virkeligt kan følge med i, hvad der sker i den hjemlige ”turneringsverden”.
For klubbens JTU-spillere og reserver til JTU-turneringer er det et krav, at have oprettet en profil på systemet – Tournament Software.

Læs mere: Opret profil i Tournamet Software

Skum-tennis-turnering i Strib

På tværs af Lillebælt inviterer Strib Tennis Klub til Skum-tennis-turnering for alle aldersgrupper fra U8 til seniorer - motionister som turneringsspillere - den 24. november 2018 i Strib Fritids- og Aktivitetscenter.
Der er spil på 5 baner i tidsrummet fra kl. 09 til kl. 15.

Se hele invitationen og foretag individuel tilmelding - HER

Side 1 ud af 4