Feed

SUPER flot sejr

 

Kampene blev spillet på et flot solbeskinnet anlæg i Åbenrå, hvor Thomas Hytting og Jesper startede i skyggen. Det forvaltede de begge godt og fik overstået deres kampe inden solen fik sig tag på bane 2 og 4. Thomas vandt sin 2. single med sit vanlige stabile grundspil sikkert med 6-3, 6-4. Jesper lagde sikkert ud med at flytte sin noget yngre modstander rundt på banen, hvor første sæt endte 6-2. I andet sæt måtte Jesper rulle hele sine rutine ud for at sikre en 7-5 sejr og dermed stod der 2-0 til Erritsø.

Jeg havde det svært i varmen, og ikke min bedste dag, og kom hurtigt bagud med 3-0, men endte med efter mere end 2 timers spil i solen at vinde 6-4, 6-4 i 1. singlen. Dermed var vi kommet godt i gang, men Morten Nielsen kæmpede fortsat i mere end 30 graders varme i 3. singlen på bane 3. Han tabte 6-4 i et tæt første sæt. I andet sæt fik Morten stabiliseret sit spil og udnyttet sin modstanders svage punkter. Morten vandt overbevisende med 6-2. Så skulle kampen afgøres i en nervepirrende matchtiebreak, som desværre faldt ud til modstanderens fordel med 10-8. 

Så skulle vi vinde én af doublerne for at sikre sejren – hvilket var dagens mål.

Desværre fik vi ikke aftalt ”no add” inden vi kom i gang med doublerne og det blev derfor nogle ud slidende kampe. Thomas og Jesper lagde endnu engang ud i sikker stil og vandt 6-2. Andet sæt blev en tæt affære og til stor åbenlys frustration for 2. og 4. singlen fra Åbenrå træk Erritsø endnu engang det længste strå i en tiebreak - 7-4.

Sejren var i hus, men det fik ikke Morten og undertegnede til at vælge en hurtig afvikling i 1. doublen. Vi brød hinanden flere gange og 1. sæt måtte ud i en lang tiebreak, hvor begge doubler havde sætbolde. Vi endte dog med at vinde 13-11.

Morten valgte i sin sædvanlige gentleman stil at tilbyde vores udmarvede modstandere müslibarer, så han var sikker på at de ikke blev tømt helt for kræfter…. andet blev et langt sæt, som vi dog vandt med 6-3.

En hårdt tilkæmpet sejr blev fejret med en velfortjent kold øl i skyggen ved klubhuset.

Stort tillykke til hele holdet – godt kæmpet og tak for en hyggelig tennis dag.

Den vikarierende holdkaptajn – Hans Chr. Hansen

-

Godt kæmpet og et stort tillykke med sejren