Feed

En holdkamp der næsten "druknede"

Men holdet takker Bjarne og Preben for at klargøre banerne. Bjarne var mødt tidligt op og fjernet vandet på banerne – stor respekt for indsatsen.

Så jeg fik aftalt med Faaborg at vi ville forsøge at gennemføre kampen – de roste efter kampen også vores baner. Vi kan virkelig være stolte over det arbejde der bliver lagt for dagen af klubbens frivillige banefolk.

Vi startede alle singlerne kl. 10.00 og det viste sig hurtigt at topkampen mod rækkens nr. 1 Faaborg I blev lige så spændende som forventet.

Jeg startede min single mod Claus Bødker trægt og tabte første sæt 7-5. I andet sæt fik jeg lagt bedre pres på Claus og vandt sikkert 6-2. Dermed måtte kampen afgøres i en matchtiebreak, som jeg vandt i sikker stil med 10-4.

På bane 2 kæmpede Morten bravt mod en velspillende Anders Pedersen. De lange dueller pressede Morten, som kæmpede med en mindre skade i foden. Morten endte desværre med at tabe 6-3, 6-1.

Sten mødte en meget sikker modstander – Dennis Jakobsen i 3 singlen og Sten fik aldrig slået forbi sin modstander. Det kolde, våde og til tider meget blæsende vejr betød også at Sten ikke fik gang i sin super-serv. Så 6-3, 6-2 endte kampen i Dennis’ favør.

Thomas Hytting mødte også sin overmand, den hårdtslående John Hyllested Larsen. De udkæmpede mange flotte dueller, men Thomas fik aldrig gang i sin opslidende spillestil og kampen blev tabt 6-3, 6-1.

Så skulle begge doubler vindes, hvis vi ville indtage rækkens førsteplads. Desværre måtte kampene henvises til bane 3 og 4, da bane 1 og 2 var blevet meget glatte. Det betød at vores supportere ikke kunne sidde i læ af regn og blæst i deres vinterjakker og fleece tæpper på vores terrasse. Derfor måtte vi klare ud uden deres hjælp – men tak til dem der trodsede det triste forårsvejr og støttede os.

Jeg dannede doublepar med Thomas og til trods for at det var vores debut lykkedes det at besejre deres 1. double med cifrene 6-3, 6-4.

Vi kunne så følge afslutningen på Sten og Mortens double, som skulle vindes, hvis vi skulle tvinge holdkampen ud i en Golden Match Tiebreak. De havde tabt 6-4 i første sæt og var bagud med et break i andet sæt, men kæmpede sig flot tilbage i sættet og vandt de sidste 3 partier og dermed sættet med 7-5. Så skulle kampen ud i en match tiebreak. Sten og Morten kom hurtigt bagud med 4-1 og kæmpede for at finde deres spil igen, men måtte desværre forlade den regnvåde bane med et nederlag på 10-5.

Trods nederlaget ligger vi fortsat på 2. pladsen i 3. division og ser meget frem til hjemmekampen mod puljens favoritter fra Svendborg den 20/6 kl. 10.30. Der håber vi på bedre tennisvejr, så vi også kan få flere tilskuere på terrassen.

God Pinse

Holdkaptajnen ( Hans )