Feed

Sommerferie på øverste hylde .....

 

Vi har i de første 3 runder stillet op med 3 forskellige hold. Men det er lige meget hvem der spiller for os – vi vinder vores holdkampe. Det er virkelig flot og stor ros til hele teamet omkring holdet.

Denne gang skulle vi tage imod Hørnings førstehold og vi havde sørget for perfekt tennisvejr. Og med vores super velholdte baner var forudsætningerne for flot tennis til stede.

Vi startede holdkampen lidt tidligere en sædvanligt da både Kenni, Thomas Hytting og Morten skulle til Rock under Broen denne lørdag.

Jeg mødte Simon Nielsen – en tidligere danmarksmester i Squash – i 1. single. Man kunne godt se på hans håndled og spillestil at han ikke var ”opvokset” med tennis, men vi havde mange lange partier. Specielt i hans servepartier, som jeg dog lykkedes at bryde flere gange i både i første og andet sæt. Resultatet blev 6-2, 6-2 til Erritsø.

I 2. singlen virkede det som om Kenni allerede var taget til Rock under Broen. Han havde svært ved at finde rytmen i første sæt mod en stærkt spillende Morten Høj fra Hørning. Kenni måtte virkelig grave dybt for at vinde sættet med 7-5. I andet sæt virkede det som om Kenni kunne dufte de kolde fadøl fra Fyn og han fandt til solide og tunge grundspil frem. Et meget overbevisende 2. sæt blev vunder med 6-0. Flot…

Thomas Hytting var helt anderledes fokuseret mod David Servé. Det sikre grundspil frustrerede David og han kunne ikke finde hullerne i Thomas’ forsvar og kampen blev vundet sikkert med cifrene 6-2, 6-1. Stort tillykke til Thomas med et super resultat.

Så kunne vi følge afslutningen på Mortens kamp mod en meget rutineret Nils Madsen. 6-2 vandt i Morten i sikker stil i første sæt, hvor det lykkedes at sætte et tempo og pres, som Nils ikke kunne modstå. I andet sæt kom Morten flot foran med 5-2. Men så gik der lidt ”gummi-.arm" i Mortens venstre arm og Nils kunne reducere til 5-4 inden Morten lukkede kampen og vandt 6-4. Flot at Morten fik styr på nerverne og vandt sin 4. single.

Dermed havde vi vundet kampen, men vi var ikke tilfredse med det. Derfor prøvede vi at sætte doublerne, så vi havde mulighed for at vinde dem begge.

Jeg spillede sammen med Morten. Det var en fornøjelse at se vores double træning giver pote. Morten havde styr på flugtningerne, returneringerne og servede sikkert. Vi holdt vores aftaler og lykkedes med det meste. Kampen blev vundet i sikker stil med 6-1, 6-2 over Simon og David.

I 2. doublen havde Kenni og Thomas mistet fokus og var måske allerede taget til Fyn. De tabte første sæt med 6-4. I andet sæt løftede de spillet, som blev vundet med 6-3. Det betød at kampen mod Morten og Nils skulle afgøres i en matchtiebreak. Der var marginalerne desværre med Hørning parret, som vandt med 10-4.

Vi kunne nu nyde en velfortjent kold øl på terrassen sammen med vores flinke gæster fra Hørning i det perfekte tennisvejr.

Samlet sejr på 5-1 betyder at vi ligger på en suveræn 1. plads i puljen og vi ser meget frem de to holdkampe i august.

Hvis vi vinder den første udekamp mod Staustrup, vil vi kunne sikre en historisk oprykning til 2. division på hjemmebane mod Risskov den 27. august…

Vi håber på stor opbakning til august.

 

// Sportslige hilsner fra en stolt træner og holdkaptajn